Fixodent Dual Protection, crema adeziva pentru proteza dentara, 40ml (plus)

Fixodent Dual Protection, crema adeziva pentru proteza dentara, 40ml (plus) -  - PROCTER & GAMBLE
P438797087
Fixodent Dual protection, de la Procter&Gamble, este o crema adeziva pentru fixarea protezei dentare, dar care asigura in acelasi timp si o protectie a cavitatii bucale. Pentru o [...]

Descriere: Fixodent Dual Protection, crema adeziva pentru proteza dentara, 40ml (plus)

Fixodent Dual protection, de la Procter&Gamble, este o crema adeziva pentru fixarea protezei dentare, dar care asigura in acelasi timp si o protectie a cavitatii bucale.

Pentru o fixare puternica, ce dureaza pana la 13 ore, este necesara o singura aplicare cu Fixodent Dual Protection. Ofera si confort, crema adeziva ajutand la protejarea gingiilor impotriva iritatiilor prin crearea unui strat tampon intre gingie si proteza.

In plus, Fixodent Dual Protection ofera o protectie 2 in 1 pentru o cavitate bucala curata si sanatoasa, printr-o fixare etansa a protezei dentare, pentru a preveni patrunderea anumitor alimente ca alunele sau semintele, dar si printr-un efect antibacterian, pastrand respiratia proaspata pana la 8 ore.

Fixodent Dual Protection este creat pentru a interactiona cu umiditatea si pentru a forma o bariera subtire, durabila impotriva alimentelor, asadar clatiti gura cu apa inainte de a va pune proteza dentara. Trebuie folosita nu mai mult de o data pe zi, iar utilizat corect, un tub ar trebui sa dureze cel putin 4 saptamani.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review