Plasturi anti-cearcane pt. ochi, Panda's Dream, 7ml, TonyMoly

Plasturi anti-cearcane pt. ochi, Panda's Dream, 7ml, TonyMoly -  - TONYMOLY
TONYMOLY
P479849511
Plasturi anti-cearcane pentru ochi, Panda's Dream, 7 ml – TONYMOLY Calmeaza si hraneste pielea din jurul ochilor cu ajutorul plasturilor Panda's Dream, special conceputi pentru a oferi hidratare [...]

Descriere: Plasturi anti-cearcane pt. ochi, Panda's Dream, 7ml, TonyMoly

Plasturi anti-cearcane pentru ochi, Panda's Dream, 7 ml – TONYMOLY

Calmeaza si hraneste pielea din jurul ochilor cu ajutorul plasturilor Panda's Dream, special conceputi pentru a oferi hidratare si luminozitate. Infuzati cu extrat de bambus, bogat in aminoacizi si vitamina B3, acestia reduc liniile fine, cearcanele si pungile din jurul ochilor, pentru un aspect vizibil reimprospatat.

Ingrediente: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Sorbitol, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cucumis Sativus Fruit Extract, Erythritol, Allantoin, Trehalose, Hexanediol, Carbomer, Triethanol amine, Magnesium Ascorbyl Phosphate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Phenoxyethanol, Caprylhydroxamid acid, Ethylhexyglycerin, Disodium EDTA, Fragrance.

Mod de folosire: Pe tenul curat, se aplica sub ochi si se lasa 10 - 20 minute pentru a actiona, apoi se indeparteaza. Masati zona cu esenta ramasa.

Precautiuni: Pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Nu lasati la indemana copiilor. Daca apar iritatii, intrerupeti utilizarea si consultati medicul. Utilizati conform instructiunilor si numai pe pielea fara leziuni.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review