Bonilash Ser pentru stimularea cresterii genelor, 3 ml, Zdrovit

P459789619
  • -3%
Bonilash Ser pentru stimularea cresterii genelor, 3 ml, Zdrovit - INGRIJIRE-OCHI - ZDROVIT
ZDROVIT

Proprietăți: Ser pentru stimularea creșterii genelor Stimulează creșterea și alungirea firului Îndeșește și îngroașă firul Previne căderea excesivă a firelor Hrănește, hidratează ș

[...]

Bonilash Ser pentru stimularea cresterii genelor, 3 ml, Zdrovit

Proprietăți:

Ser pentru stimularea creșterii genelor

Stimulează creșterea și alungirea firului

Îndeșește și îngroașă firul

Previne căderea excesivă a firelor

Hrănește, hidratează și regenerează fibra firului

Serul are la bază substanță activă bimatoprost - stimulent eficient pentru creșterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii și grosimii genei, a creșterii numărului de gene, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a genelor. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului și amplifica sinteza keratinocitelor din rădăcina firului, ajutând la îmbunătățirea aspectului și stării genelor, la accelerarea creșterii și îndeșirii lor și la îngroșarea structurii firelor.

Mod de utilizare:

Se aplică seara, după demachiere. Serul se aplică pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă. Nu se aplică în interiorul ochiului și pe linia genelor de jos. Produsul poate fi utilizat de către persoanele care poartă lentile de contact (înainte de aplicare, se vor scoate lentilele), după chimioterapie, după operația de prelungire și îndesire a genelor, pe machiaj permanent și după vopsirea genelor cu henna.

Atenționare:

 A se evita contactul cu globul ocular. În cazul în care produsul pătrunde în ochi, clătiți bine cu apă caldă. A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. În caz de afecțiuni cronice ale ochiului, înainte de aplicare, se va consulta medicul specialist. A nu se aplica pe pielea iritată sau deteriorată.

Folosirea produsului trebuie întreruptă, în cazul în care apar iritații sau înroșirea pielii. Dacă simptomele persistă după ce ați încetat să aplicați produsul, adresați-vă medicului specialist. A nu se folosi în timpul sarcinii, alăptării, chimioterapiei. A se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. Produs destinat exclusiv adulților.

Prezentare:

3 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review