Ocuvite Complete, 30 capsule moi, Bausch Lomb

Ocuvite Complete, 30 capsule moi, Bausch Lomb -  - BAUSCH & LOMB
P459790095
  • Pentru reducerea riscului progresiei DMLV (degenerescenta maculara legata de varsta), la pacienti aflati in stadii avansate.
  • La pacientii cu DMLV umeda.
  • La pacientii cu cataracta.
  • La pacientii cu sindromul de ochi uscat.

[...]

Descriere: Ocuvite Complete, 30 capsule moi, Bausch Lomb

Ingrediente:
Ulei de peste îmbogățit cu Omega 3 (DHA), vitamina C (acid L-ascorbic), monostearat de glicerol (agent de îngroșare), luteina (extrasă din flori de craițe - Tagetes erecta L), vitamina E (d-alfa tocoferol) (din soia), sulfat de zinc monohidrat, dioxid de siliciu, zeaxantină (extract din flori de craițe - Tagetes erecta L)

Mod de utilizare:

1 - 2 capsule pe zi, în timpul unei mese, cu o cantitate suficientă de apă.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:
30 capsule

Ocuvite Complete 30 capsule Bausch & Lomb este un supliment alimentar din si poate contribui la ameliorarea diverselor simptome, la recomandarea medicului sau farmacistului.
Informatii despre Ocuvite Complete, 30 capsule, Bausch & Lomb s-ar putea gasi in articolele: Degenerescenta maculara, Retinopatia diabetica



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review