Liftactiv Micro Hyalo-Filler Plasturi, Vichy

Liftactiv Micro Hyalo-Filler Plasturi, Vichy -  - VICHY
Vichy
P459793126
Tehnologie unică, patentată: 160 de micro-conuri de Acid Hialuronic pur, cu masă moleculară mică, pentru o transformare peste noapte a conturului ochilor. Micro-conurile pătrund adânc în [...]

Descriere: Liftactiv Micro Hyalo-Filler Plasturi, Vichy

Tehnologie unică, patentată: 160 de micro-conuri de Acid Hialuronic pur, cu masă moleculară mică, pentru o transformare peste noapte a conturului ochilor. Micro-conurile pătrund adânc în piele pe timpul nopții, pentru o difuzie optimă în zona perioculară. Conturul ochilor este împrospătat și întinerit. Sunt destinați femeilor care caută un produs expert, bazat pe o tehnologie performantă. Perfecțiunea este prioritară pentru ele, și din acest motiv ele pot fi interesate, de asemenea, de proceduri estetice. Această nouă tehnologie are rezultate rapide și eficiente.

Ingrediente active:

100% Acid Hialuronic pur, cu masă moleculară mică.

Mod de utilizare:

O dată pe săptămână.

1. Îndepărtați folia protectoare. Plasturii sunt uscați, Acidul Hialuronic fiind solidificat în interiorul micro-conurilor.

2. Aplicați plasturii pe pielea curățată și uscată în prealabil, ținând ochii deschiși și menținând o distanță optimă față de linia genelor inferioare, pentru confort sporit.

3. Odată aplicați, apăsați ușor și uniform pe suprafața plasturilor pentru a optimiza procesul de difuzie a Acidului Hialuronic. Corect poziționați pe conturul ochilor, plasturii se vor simți ca un al doilea strat de piele.

4. Lăsați plasturii să acționeze pe timpul nopții.

5. Dimineața, îndepărtați cu atenție plasturii, începând de la colțul interior al ochilor spre cel exterior. Este posibil să rămână câteva urme fine după îndepărtare, dar vor dispărea rapid. Plasturii au fost dezvoltați pentru zona delicată a conturului ochilor. Plasturii pot fi folosiți și în zona șanțurilor nazolabiale.

Precauții:

Nu aplicați foarte aproape de ochi.

Prezentare:

2 bucăți



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review