Crema fermitate contur ochi si buze Gerovital Plant, 15 ml, Farmec

Crema fermitate contur ochi si buze Gerovital Plant, 15 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P05166
Crema fermitate contur ochi, buze cu flori de mac GEROVITAL PLANT 15ml. Pielea sensibila din jurul ochilor si buzelor are nevoie de o ingrijire speciala. Uleiul organic din Flori de [...]

Descriere: Crema fermitate contur ochi si buze Gerovital Plant, 15 ml, Farmec

Crema fermitate contur ochi, buze cu flori de mac GEROVITAL PLANT 15ml.
Pielea sensibila din jurul ochilor si buzelor are nevoie de o ingrijire speciala.
Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitatii ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii. Este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilor si imbatrinirea prematura a pielii.
Formula fara conservanti..
Actiune:
Centeroxul stimuleaza sinteza fibrelor de colagen nou, iar Sepiliftul actioneaza sinergic cu acesta, fiind sursa de hidroxiprolina, cel mai reprezentativ aminoacid din structura colagenului.
Uleiurile de avocado, soia, squalan si ceara de albine restabilesc bariera hidro-lipidica a pielii, previn procesele de imbatranire prematura a acesteia datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supletea si gradul de hidratare al pielii.
Vitaminele A si E, alauri de uleiul organic din Floare de mac asigura un plus de protectie fibrelor de colagen si elastina.
Mod de utilizare:
Se aplica dimineata si seara, pe pielea din zona ochilor si a buzelor.
Prezentare:
15 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review