Blefaroshampoo, 40ml, Sifi

Blefaroshampoo, 40ml, Sifi -  - SIFI
SIFI
P03916

Blefaroshampoo pentru curățarea pleoapelor şi pentru igiena regiunii perioculare.Formulat în mod științific, pentru a avea o acțiune emolientă și de curățare, ca adjuvant, chiar și de mai multe ori pe zi, în tratamentul blefaritelor și al altor boli oculare.

[...]

Descriere: Blefaroshampoo, 40ml, Sifi

  • Blefaroshampoo pentru curățarea pleoapelor şi pentru igiena regiunii perioculare.
  • Formulat în mod științific, pentru a avea o acțiune emolientă și de curățare, ca adjuvant, chiar și de mai multe ori pe zi, în tratamentul blefaritelor și al altor boli oculare.
  • Componentele sale asigură o curățare eficace a marginii palpebrale, facilitând eliminarea eventualelor scuame și secreții.
  • Mai mult, glicerina și extractul de mușețel au o acțiune emolientă și hidratantă, pe lângă un efect calmant.
  • Formula sa unică asigură o curățare eficace fără a altera mecanismele normale de apărare ale pielii.
  • BLEFAROSHAMPOO a fost testat și confirmat ca fiind neiritant la nivel conjunctival și cornean chiar dacă, în timpul utilizării, intră accidental în contact direct cu ochiul pentru o perioadă scurtă de timp.

Mod de utilizare:

  • Turnaţi pe degete sau pe o dischetă de bumbac o cantitate mică din produs.
  • Masaţi circular pleoapele, genele și  sprâncenele timp de câteva minute.
  • Clătiţi cu apă călduţă.

Ingrediente:
Apă , sodiu dilaureat 7 citrat,  hidroxietilceluloză, glicerină, colagen hidrolizat. glicozaminoglicani, chamomilla recutita extract de flori, metilizotiazolinonă, metilcloroizotiazolinonă, trietanolamină, glicol caprilil, imidazolidinyn uree, maltodextrină, nitrat de magneziu, fenoxietanol, acid benzoic, clorură de magneziu, acid dehidroacetic, hialuronat de sodiu.

Precautii:
UZ EXTERN Vâscozitatea produsului se poate modifica în raport cu temperatura la care acesta este expus. Cu toate acestea, eventualele variații ale vâscozității nu afectează calitatea și siguranța produsului.

Prezentare:
40 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review