Colpofix Gel vaginal spray, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia

  • -9%
Colpofix Gel vaginal spray, 10 aplicatoare x 20 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-INTIMA - LAROPHARM SRL
P548490065

Gel vaginal spray Colpofix, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia este un preparat inovator atat din punct de vedere al compozitiei cat si in ceea ce priveste modul de utilizare; este vorba despre un gel cu proprietati tixotropice care, prin forta generata de compresia mecanica, devine lichid la aplicare si se transforma din nou in gel dupa aplicare. 

Se incarca ofertele...

Descriere Colpofix Gel vaginal spray, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia

 Aceasta proprietate permite o repartizare uniforma si eficienta a preparatului mucoadeziv, direct si in profunzime, pe mucoasa cervico-vaginala, fara pierderi, datorita canulei ergonomice.

Gel vaginal spray Colpofix, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia contine substantele active: Policarbofil si Carboximetil beta-glucan.

Indicatii Gel vaginal spray Colpofix, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia:

Tratament eficient pentru mentinerea si controlul conditiilor fiziologice ale zonelor de transformare cervico-vaginale, cat si in cazul alteratiilor cauzate de HPV.

Compozitie Gel vaginal spray Colpofix, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia:

Apa, Sorbitol, Carboximetil beta-glucan, Polimer acrilic reticulat (Policarbofil), Imidazolidinil uree, Dehidroacetat de sodiu.

Mod de utilizare Gel vaginal spray Colpofix, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia:

Se recomanda o aplicare (5 pulverizari) pe zi, timp de 20 zile pe luna (2 cutii), seara inainte de culcare, pentru 3-6 luni, sau la recomandarea medicului sau farmacistului. Este de preferat sa se evite perioada menstruatiei.

Nu agitati produsul inainte de utilizare. Scoateti un aplicator vaginal din ambalajul de protectie. Indepartati capacul de pe spray. Introduceti aplicatorul pe varful de iesire al spray-ului. Incepeti aplicarea apasand pe butonul de dozare cu vid pana cand apare produsul. Introduceti aplicatorul adanc in vagin, in pozitia culcata pe spate, cu genunchii indoiti si realizati 5 pulverizari la o aplicare. Aruncati aplicatorul dupa utilizare. Puneti capacul pe spray.

Atentionari Gel vaginal spray Colpofix, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia:

Culoarea gelului poate varia deoarece contine ingrediente naturale care pot suferi modificari, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea produsului.

Produsul este destinat utilizarii vaginale. A nu se inghiti. In cazul unei sarcini confirmate sau posibile si in cazul administrarii concomitente a unui tratament farmacologic local, solutia ginecologica se va utiliza numai la recomandarea medicului sau farmacistului. Produsul nu este destinat utilizarii pediatrice. Nu lasati produsul la vederea si indemana copiilor. Utilizarea produsului un timp indelungat, ca si in cazul altor produse cu aplicare topica, poate duce la aparitia unui fenomen de sensibilizare sau iritare locala; in acest caz, intrerupeti tratamentul si consultati medicul de familie sau farmacistul. Nu utilizati produsul daca ambalajul sau canula sunt deteriorate sau daca prezinta indicii ca au mai fost utilizate atunci cand sunt deschise prima data. Utilizati produsul conform instructiunilor de utilizare. Canula este de unica folosinta si nu poate fi refolosita.

Prezentare Gel vaginal spray Colpofix, 10 aplicatoare x 20 ml, Laborest Italia:

10 aplicatoare x 20mlData ultimei actualizari: 2024-04-24 11:49:15
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.