Biointimo absorbante zilnice duopack, 40 bucati

  • -10%
Biointimo absorbante zilnice duopack, 40 bucati -  - DENTICARE GATE KFT
P438799113

Protej-slipurile subtiri, de mici dimensiuni, cu modele decorative si adecvate purtarii in timpul zilei servesc in mod explicit pretentiilor cotidiene. 

[...]

Descriere: Biointimo absorbante zilnice duopack, 40 bucati

Protej-slipurile subtiri, de mici dimensiuni, cu modele decorative si adecvate purtarii in timpul zilei servesc in mod explicit pretentiilor cotidiene. Datorita substantei active anionice incorporate reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local.

Fiecare pachet contine si un test rapid pentru detrminarea valorii pH-ului secretiei vaginale si pentru autocontrolul permanent.

Ambalaj inchis ermetic – pentru a putea fi usor folosite in mod individual, puse oriunde in poseta, chiar si fara cutie; prevazut la mijloc cu banda anionica; membrana care permite circulatia aerului, incorporata in 7 straturi de bumbac.

Fara aditivi de parfum neutralizeaza eficace mirosurile neplacute.



Data ultimei actualizari: 2023-09-06 14:02:56
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review