Absorbante Duo Pack Ultra Day - Night, 12 bucati, Always

Absorbante Duo Pack Ultra Day - Night, 12 bucati, Always -  - ALWAYS
Always
P548489733

Nu te multumi cu putin, obtine 3x protectie cu absorbantele igienice Always Ultra Day & Night (Marimea 3), cu aripioare.

Descriere Absorbante Duo Pack Ultra Day - Night, 12 bucati, Always

Utilizeaza cea mai recenta tehnologie pentru a crea un absorbant multifunctional cu 3 caracteristici pentru protectie ziua sau noaptea. Sistemul InstantDry absoarbe lichidul in cateva secunde si mentine umezeala departe de piele. Tehnologia LeakGuard blocheaza lichidul si ajuta la prevenirea scurgerilor. De asemenea, este prevazut cu o tehnologie OdourLock care neutralizeaza mirosurile, astfel incat sa te simti proaspata si curata in timpul menstruatiei. Cu Always Ultra te poti simti increzatoare intreaga zi. Aprobat dermatologic de catre Alianta pentru sanatatea pielii. Incearca Always Ultra Secure Night cu aripioare, cele mai bune absorbante igienice ale Always, pentru protectie pe timpul noptii. Gaseste modelul perfect cu Always My Fit, un sistem personalizat de dimensionare pentru a te ajuta sa gasesti cea mai buna protectie Always pentru menstruatie, atat pe baza scurgerilor, cat si a marimii chilotului. Beneficii: - Centru super-absorbant cu sistem InstantDry care absoarbe lichidul in cateva secunde - Tehnologia LeakGuard blocheaza lichidul si ajuta la prevenirea scurgerilor - Tehnologia Odourlock neutralizeaza mirosurile - Absorbant igienic testat dermatologic, nu iti irita pielea - Aripioarele ajuta la mentinerea absorbantului igienic la locul sau, pentru protectie confortabila.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review