Absorbante Always Ultra Plus, 20 bucati

Absorbante Always Ultra Plus, 20 bucati -  - ALWAYS
Always
P43873242c
Absorbantele Always Ultra Normal (Mărimea 1) cu sistem InstantDry absorb in câteva secunde. Acesta blochează lichidul în interior pentru a îți oferi 100% protecție. Absorbantele igienice Always [...]

Descriere: Absorbante Always Ultra Plus, 20 bucati

Absorbantele Always Ultra Normal (Mărimea 1) cu sistem InstantDry absorb in câteva secunde.

Acesta blochează lichidul în interior pentru a îți oferi 100% protecție.

Absorbantele igienice Always Ultra prezintă tehnologia de neutralizare a mirosului, care blochează mirosurile neplăcute si nu doar le maschează.

Desi absorbantele igienice Always Ultra au o grosime de doar 3 mm, pentru confortul tău, asigură protecție deosebită in timpul ciclului menstrual.

Găsește modelul perfect cu Always My Fit, un sistem personalizat de dimensionare pentru a te ajuta să găsești cea mai bună protecție ALWAYS pentru menstruație, atât in baza fluxului cât și a mărimii chilotului.

Rămâi protejată indiferent de cum te miști. Incearcă Always Ultra Secure Night (Mărimea 4), cele mai bune absorbante igienice ale Always, pentru protecție pe timpul nopții.

Prezentare: 20 bucăți



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review