Gel de curatare exfoliant pentru pielea uscata si aspra cu rugozitati, 473ml, CeraVe

Gel de curatare exfoliant pentru pielea uscata si aspra cu rugozitati, 473ml, CeraVe -  - CERAVE
CeraVe
P479851665

Gel de curatare CeraVe SA contine 3 ceramide esentiale, acid salicilic si acid hialuronic pentru a exfolia, catifela si netezi pielea uscata, aspra, cu rugozitati fara sa afecteze bariera protectoare a pielii.

[...]

Descriere: Gel de curatare exfoliant pentru pielea uscata si aspra cu rugozitati, 473ml, CeraVe

Dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi, gelul de curatare CERAVE SA contine 3 ceramide esentiale, acid salicilic si acid hialuronic pentru a exfolia, catifela si netezi pielea uscata, aspra, cu rugozitati fara sa afecteze bariera protectoare a pielii. Fara parfum. Formula hipoalergenica. Exfoliere blanda pentru o toleranta optima.

Proprietati:

  • Acid Salicilic: contribuie la indepartarea celulelor moarte si rugozitatilor pentru o exfoliere blanda 3.
  • Ceramide Esentiale: pentru repararea barierei protectoare a pielii.
  • Acid Hialuronic: mentine hidratarea pielii.

Ingrediente:
Aqua/Water, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Niacinamide, Gluconolactone, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Calcium Gluconate, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Tetrasodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin.

*Lista de ingrediente aferenta produselor noastre este actualizata in mod constant. Va invitam sa consultati ambalajul produsului pentru cea mai actualizata lista de ingrediente, astfel incat sa va puteti asigura ca acesta este potrivit pentru dumneavoastra.

Mod de utilizare:
Masati gelul spumant pe pielea umeda. Clatiti. Evitati conturul ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Potrivit pentru utilizare zilnica.

Recomandare:
Pentru piele uscata, aspra, cu rugozitati. Potrivit pentru fata si corp.

Cantitate 473 ml
Tip produs Gel de curatare
Brand CeraVe


Data ultimei actualizari: 2024-02-14 12:32:33

EAN: 3337875795456
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review