Crema hidratanta si exfolianta anti-rugozitati, 340 g, CeraVe SA

Crema hidratanta si exfolianta anti-rugozitati, 340 g, CeraVe SA - CREME-SI-LOTIUNI - CERAVE
CeraVe
P459821710

Crema CeraVe SA este conceputa pentru a exfolia, hidrata si catifela pielea aspra, uscata, cu rugozitați, restaurand totodata bariera cutanata.

[...]

Descriere: Crema hidratanta si exfolianta anti-rugozitati, 340 g, CeraVe SA

Proprietati:

- dezvoltată împreună cu medici dermatologi, crema CeraVe SA este concepută pentru a exfolia, hidrata și catifela pielea aspră, uscată, cu rugozități, restaurând totodată bariera cutanată;

- formula non-grasă îmbogățită cu acid salicilic, LHA, 10% uree și acid hialuronic contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, hidratează și redă confortului pielii;

- cele 3 ceramide esențiale și tehnologia MVE ajută la repararea barierei protectoare a pielii datorită eliberării controlate a ingredientelor pentru rezultate vizibile pe durata întregii zile;

- formulă fără parfum, hipoalergenică;

- are toleranță optimă. Ingrediente active: 10% uree - hidratează și contribuie la menținerea unei pieli hidratate.

Acid salicilic și LHA - ajută la eliminarea celulelor moarte și rugozităților de la suprafața pielii pentru o exfoliere blândă. Tehnologia MVE - asigură eliberarea prelungită a ingredientelor pentru hidratare pe durata întregii zile. 3 ceramide esențiale - repară bariera protectoare a pielii.

Ingrediente:

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Paraffinum, Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Salicylic Acid, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Ammonium, Lactate,, Behentrimonium Methosulfate, Peg-100 Stearate, Zea Mays Oil/Corn Oil, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Dimethicone, Methylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholecalciferol, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Tocopherol, Propylparaben, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum.

Mod de utilizare:

Aplicați ori de câte ori este necesar. Precautii: Evitați zona ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Prezentare:

340 g



Data ultimei actualizari: 2024-02-14 12:29:08

EAN: 3337875684101
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review