Purete Thermale solutie micelara ten sensibil, 200ml, Vichy

Purete Thermale solutie micelara ten sensibil, 200ml, Vichy -  - VICHY
Vichy
Gama Purete
P459832449
Apa micelara Vichy Pureté Thermale asigura o curatare temeinica, in cateva minute. In același timp, inlatura din piele impuritatile si celulele epiteliale moarte. Machiajul este indepartat de pe ten [...]

Descriere: Purete Thermale solutie micelara ten sensibil, 200ml, Vichy

Apa micelara Vichy Pureté Thermale asigura o curatare temeinica, in cateva minute. In același timp, inlatura din piele impuritatile si celulele epiteliale moarte. Machiajul este indepartat de pe ten si ochi.

Mod de utilizare:

Umeziti o discheta demachianta cu apa micelara si curatati usor tenul pentru a indeparta machiajul si impuritatile fara sa frecati. Nu necesita clatire. Aplicati dimineata si seara.

Produsele din gama Vichy ofera rezultate vizibile, datorita combinatiei dintre substantele active si apa termala Vichy, renumita pentru continutul ridicat al mineralelor cu proprietati calmante, fortifiante si regenerative.

Forma de prezentare: flacon cu 200ml




Data ultimei actualizari: 2023-12-22 14:25:27
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review