Gel de curatare Purifiant Ten Gras Normaderm Phytosolution, 200 ml, Vichy

  • -20%
Gel de curatare Purifiant Ten Gras Normaderm Phytosolution, 200 ml, Vichy -  - VICHY
Vichy
P459798885

Descriere: Creat din agenți de spumare extrași din nuca de cocoș cu efect intens de curățare. Acești agenți activi de suprfata delicați sprijină balanata

[...]

Descriere: Gel de curatare Purifiant Ten Gras Normaderm Phytosolution, 200 ml, Vichy

Descriere:

Creat din agenți de spumare extrași din nuca de cocoș cu efect intens de curățare. Acești agenți activi de suprfata delicați sprijină balanata de hidratare a pielii și protejează funcționalitatea barierei naturale acesteia.

Utilizare:

Aplicați dimineață și seară pe pielea umedă, apoi clătiți. Evitați conturul ochilor. Recomandare: Femei ce caută un produs cu o textura ușoară, ce hidratează și lasă tenul predispus la acnee să respire. Preferă o soluție naturală, ceva inspirat din natură, pentru a le purifică pielea. Și mai presus de toate, vor un produs ce da rezultate

Ingrediente și Inovație:

Acest gel purificator, bogat în minerale și probiotice, îndepărtează perfect praful și depunerile datorate poluării de la prima spălare. Formulă să purifică și respectă pH-ul pielii pentru o rezistență puternică la spălări frecvente.

INGREDIENTE DERMATOLOGICE

• Zinc anti-bacterian & anti-inflamator

• Cupru anti-bacterian & seboregulator

• Acid Salicilic purificator & anti-bacterian

• Probiotice Bifidus cu rol de întărire a barierei naturale pielii. pH-ul fiziologic 



Data ultimei actualizari: 2023-05-31 16:22:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review