Nivea Lotiune micelara 400 ml

Nivea Lotiune micelara 400 ml -  - NIVEA
NIVEA
P459790820
Indragosteste-te de curatarea eficienta, dar delicata si prospetimea oferita de formula 3in1 cu Vitamina E pentru ten si ochi. CUM FUNCTIONEAZA? Datorita tehnologiei micelare, nu necesita clatire si mentine [...]

Descriere: Nivea Lotiune micelara 400 ml

Indragosteste-te de curatarea eficienta, dar delicata si prospetimea oferita de formula 3in1 cu Vitamina E pentru ten si ochi. CUM FUNCTIONEAZA? Datorita tehnologiei micelare, nu necesita clatire si mentine echilibrul pielii. Micelele functioneaza ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile si machiajul, iar tenul ramane hidratat. Beneficii: • Machiajul ochilor este indepartat usor, protejand in acelasi timp genele; • Formula imbogatita cu Vitamina E curata in profunzime si indeparteaza delicat machiajul; • Hidrateaza si improspateaza tenul, lasandu-l sa respire; • Compatibilitate la nivelul pielii si ochilor testata dermatologic si oftalmologic.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review