Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml

  • -10%
Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml -  - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P548491484

Pentru toate tipurile de ten.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
ACHIZITIONEAZĂ UN PRODUS Fillerina Cleansing Collection SI PRIMESTI 1X TERMOS

Descriere: Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml

Proprietati Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml:

  • este un produs de curățare pe bază de uleiuri vegetale, ce îndepărtează prin afinitate machiajul, chiar și pe cel de lungă durată și rezistent la apă, păstrând în același timp echilibrul pielii, îndepărtând reziduurile de sebum și de particule de poluarel
  • in contact cu apa, textura sa catifelată se transformă într-o emulsie de curățare care se clătește ușor, lăsând pielea moale și hrănită;
  • formula de tip ulei ajută la îndepărtarea impurităților, fără să afecteze filmul hidrolipidic;
  • conține 12 tipuri de molecule de acid hialuronic, oligoelemente și minerale, precum și complexul de protecție și refacere a microbiomului pielii;
  • indepărtează machiajul rezistent la apă.

Mod de utilizare Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml:

Distribuiți 2-3 doze de ulei de curățare pe mâinile uscate, masați ușor pe ten pentru a dizolva machiajul, apoi clătiți și tamponați pentru a usca. Se poate aplica și cu ajutorul unei dischete sau al unui tampon din vată, apoi se șterge cu o lavetă umedă. Se utilizează dimineața și seara. Pentru o curățare mai profundă, completați rutina cu Spuma de curățare pentru față. 

Uleiul este indicat ca primă etapă a rutinei de curățare dublă, urmat de utilizarea unui al doilea produs de curățare pentru a elimina toate tipurile de impurități.

Ingrediente Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml:

Ethylhexyl Palmitate, Oryza Sativa Bran Oil, Dicaprylyl Ether, Polysorbate 85, Isoamyl Laurate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Aqua, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Glycerin, Inulin, Maltodextrin, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Tocopherol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Lactobacillus Ferment, Pentylene Glycol, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hyaluronic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Calcium Chloride, Cupric Chloride, Ferric Chloride, Magnesium Chloride, Manganese Chloride, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Zinc Chloride.        

Precautii Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml:

Numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. A nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de lumină și căldură. În caz de contact cu zona ochilor, clătiți imediat cu apă din abundență.    

Prezentare Fillerina Cleansing Collection Ulei pentru curatare profunda, 150ml:

150 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-03-05 10:20:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review