Emulsie hidratanta si demachianta 2in1 Gerovital H3 Classic, 200 ml, Farmec

  • -10%
Emulsie hidratanta si demachianta 2in1 Gerovital H3 Classic, 200 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P459791191
Complexul anti-age: previne și atenuează semnele senescenței tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii. Acid Hialuronic: asigură tenului matur nivelul optim de nutriție și [...]

Descriere: Emulsie hidratanta si demachianta 2in1 Gerovital H3 Classic, 200 ml, Farmec

Complexul anti-age: previne și atenuează semnele senescenței tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii.
Acid Hialuronic: asigură tenului matur nivelul optim de nutriție și hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecție.
Vitamina E: limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastina.
Juvinity : întârzie îmbătrânirea metabolică și a nucleului celulelor, revigorează replicarea celulară.
Juvinity, noul ingredient ce face parte din Complexul anti-age este numit și Complexul tinereții, Rezervorul de tinerețe îndelungată a pielii.
Acțiune:
Asigură demachierea perfectă, hidratarea și tonifierea optimă a pielii. Acidul hialuronic hidratează în profunzime, vitamina E și Juvinity întârzie îmbătrânirea metabolică.
Utilizare:
Se aplică pe față, gât și decolteu, dimineața și seara, se masează ușor pentru emulsionarea impurităților, se îndepărtează cu un disc cosmetic.
Prezentare:
200 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review