Bioderma Hydrabio H2O apa micelara pentru ten sensibil si uscat, 100ml

Bioderma Hydrabio H2O apa micelara pentru ten sensibil si uscat, 100ml -  - BIODERMA
Bioderma
P438799779
Apă micelară care curată și elimină machiajul, stimulează hidratarea și respectă fragilitatea pielii sensibile Descriere: Indicat pentru: Piele deshidratată sau sensibilă Hydrabio H2O este prima și singură apă micelara perfect [...]

Descriere: Bioderma Hydrabio H2O apa micelara pentru ten sensibil si uscat, 100ml

Apă micelară care curată și elimină machiajul, stimulează hidratarea și respectă fragilitatea pielii sensibile

Descriere:

Indicat pentru:

Piele deshidratată sau sensibilă Hydrabio H2O este prima și singură apă micelara perfect compatibilă cu pielea. Esterii de acizi grași, elemente constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare cutanate și ajută în mod natural la reconstrucția peliculei hidrolipidice a pielii. Astfel, Hydrabio H2O garantează toleranță de neegalat și un confort optim pentru eliminarea machiajului în mod eficient.

Mai mult, brevetul inovator Aquagenium™ reînvață pielea să-și activeze capacitatea de hidratare naturală prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulară, care rețin apă de care are nevoie pielea pentru a fi echilibrată.

Elimina chiar și machiajul rezistent la apă.

Parfum fără alergeni

Non-comedogenic

Mod de folosire:

Dimineață și seară - 7 zile pe săptămâna

Îmbibati o dischetă demachiantă cu soluție.

Curățați / îndepărtați machiajul de pe față și conturul ochilor. Uscați cu delicatețe.

Ingrediente:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, CETRIMONIUM BROMIDE, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). 

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30

EAN: 3401528521157
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review