Apidermin Emulsie demachianta antirid cu laptisor de matca 100 ml, Complexul Apicol

Apidermin Emulsie demachianta antirid cu laptisor de matca 100 ml, Complexul Apicol -  - FARA
Fara
W60607
Emulsia Apidermin hraneste tenul luptand, prin actiunea laptisorului de matca, impotriva ridurilor si eliminând machiajul si substanţele nocive adunate peste zi. Laptisorul de matca, hrana regala, complex de [...]

Descriere: Apidermin Emulsie demachianta antirid cu laptisor de matca 100 ml, Complexul Apicol

Emulsia Apidermin hraneste tenul luptand, prin actiunea laptisorului de matca, impotriva ridurilor si eliminând machiajul si substanţele nocive adunate peste zi.

Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitamin B, C, D şi E , este o substantă naturală cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat în substante proteice: lipide, glucide si vitamine, activand circulatia sângelui.

Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor, laptişorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review