Apa Micelara Ten Uscat-Sensibil, 400ml, Elmiplant

  • -10%
Apa Micelara Ten Uscat-Sensibil, 400ml, Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P459791166

Apa Micelara Ten Uscat-Sensibil, 400ml, Elmiplant cu 96% ingrediente de origine naturala aduce natura la o atingere distanta.

[...]

Descriere: Apa Micelara Ten Uscat-Sensibil, 400ml, Elmiplant

Acesta este noul mod convenabil, eficient si delicat de indepartare a machiajului si a impuritatilor dintr-o singura miscare. Formula sa avansata ce contine particule fine de ulei si apa, capteaza si inlatura machiajul (choar si cel rezisent la apa) si impuritatile fara a usca tenul. 

Actiune Apa Micelara Ten Uscat-Sensibil, 400ml, Elmiplant:

Aceasta apa de curatare delicata indeparteaza eficienmt chiar si machiajul rezistent la apa de pe fata, ochi si buze, lasa tenul fin si catifelat, in timp ce ajuta la prevenirea deshidratarii.

Utilizare Apa Micelara Ten Uscat-Sensibil, 400ml, Elmiplant:

Aplica pe fata si gat, folosind o discheta demachianta si maseaza usor pentru a indeparta impuritatile si machiajul. Nu necesita clatire.

Fara alcool.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review