Apa Micelara Ten Normal-Mixt, 400ml, Elmiplant

  • -10%
Apa Micelara Ten Normal-Mixt, 400ml, Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P548489633

Apa Micelara Ten Normal-Mixt, 400ml, Elmiplant cu 96% ingredientge de origine naturala aduce natura la o atingere distanta. Acesta este noul mod convenabil, eficient si delicat de indepartare a machiajului si a impuritatilor dintr-o singura miscare.

[...]

Descriere: Apa Micelara Ten Normal-Mixt, 400ml, Elmiplant

Formula sa avansata ce contine particule fine de ulei si apa, capteaza si inlatura machiajul (chiar si cel rezistent la apa) si impuritatile fara a usca tenul. Gutuia 100% naturala ajuta la mentinerea nivelului natural de hidratare, in timp ce lasa pielea neteda si ctaifelata. In plus, am inclus in formulele noastre Prebiotice ce ajuta tenul sa isi pastreze echilibrul si astfel sa aiba un aspect natural.

Actiune Apa Micelara Ten Normal-Mixt, 400ml, Elmiplant:

Aceasta apa de curatare indeparteaza eficient chiar si machioajul rezistent la apa de pe fata, buze si zona ochilor, previne deshidratarea pielii, lasand-o fina si catifelata.

Utilizare Apa Micelara Ten Normal-Mixt, 400ml, Elmiplant:

Aplica pe fata si gat, folosind o discheta demachianta si maseaza usor pentru indepartarea impuritatilor si a machiajului. 

Nu necesita clatire.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review