Apa micelara bifazica H3 Evolution, 150 ml, Gerovital

  • -10%
Apa micelara bifazica H3 Evolution, 150 ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
P479848633

Curăță delicat impuritățile de pe pielea feței, conturul ochilor și buzelor. Micelele din compoziție și formula bifazică îndepărtează perfect machiajul, inclusiv cel rezistent la transfer.

Descriere Apa micelara bifazica H3 Evolution, 150 ml, Gerovital

Curăță delicat impuritățile de pe pielea feței, conturul ochilor și buzelor. Micelele din compoziție și formula bifazică îndepărtează perfect machiajul, inclusiv cel rezistent la transfer.

Uleiul de Trandafir Sălbatic - cu acțiune importantă în reglarea elasticității, contribuie la refacerea barierei protectoare și a rezervelor de apă ale pielii.

Mod de utilizare:

La fiecare utilizare se agită energic pentru amestecarea omogenă a celor 2 faze.

Se aplică pe un disc cosmetic cu ajutorul căruia, prin mișcări circulare, se curăță pielea până la eliminarea completă a impurităților și machiajului.

Demachierea tenului este recomandată atât dimineața, cât și seara.

Ingrediente:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Undecane, Glycerin, Pentylene Glycol , Isopropyl Isostearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides , Tridecane, Natrium Chloride, Benzethonium Chloride, Rosa Moschata Seed Oil, Ascorbyl Palmitate , Parfum, Disodium EDTA , Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Sodium Citrate, Citric Acid, Tocopherol , CI 17200

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review