Ziaja 15223 Natural Olive Crema cu ulei de masline light, 100 ml

Ziaja 15223 Natural Olive Crema cu ulei de masline light, 100 ml -  - ZIAJA
Ziaja
P479847881
Ofera ingrijire zilnica eficienta pentru fata, maini si corp. Confera fermitate pielii. Ajuta la mentinerea fermitatii pielii si a unui nivel optim de hidratare. Catifeleaza si netezeste pielea. Ofera o [...]

Descriere: Ziaja 15223 Natural Olive Crema cu ulei de masline light, 100 ml

Ofera ingrijire zilnica eficienta pentru fata, maini si corp.

Confera fermitate pielii. Ajuta la mentinerea fermitatii pielii si a unui nivel optim de hidratare. Catifeleaza si netezeste pielea. Ofera o senzatie imediata de calmare a pielii . 

Ingrediente active: 

Ulei de masline , unt de Shea Butter

Bogat in Vitamina E si acizi grasi esential nesaturati  

Uleiul de masline este obtinut prin presare la rece  

Se absoarbe incet in piele, ceea ce prelungeste timpul de aplciare al produsului

Mod de utilizare: Aplicati o mica cantitate de crema si aplicati cu miscari delicate. Este recomandata si ca baza de machiaj.  

Ingrediente INCI: 

Aqua (Water), Isohexadecane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ceresin, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propylene Glycol, Hydrogenated Castor Oil, BHA, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Amyl Cinnamal, Citral, Citric Acid. 




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review