The Ordinary Pycnogenol 5 %, 15ml

The Ordinary Pycnogenol 5 %,  15ml -  - THE ORDINARY
The Ordinary
P459800050
Pycnogenol® este un extract natural din plante derivat din scoarța pinului francez marin. Conține procianidină, bioflavonoide și acizi organici ce lucrează în sinergie pentru a întineri pielea, cu [...]

Descriere: The Ordinary Pycnogenol 5 %, 15ml

Pycnogenol® este un extract natural din plante derivat din scoarța pinului francez marin. Conține procianidină, bioflavonoide și acizi organici ce lucrează în sinergie pentru a întineri pielea, cu scopul de a spori hidratarea și elasticitatea acesteia. Fiind un antioxidant unic și puternic, Pycnogenol® protejează celulele împotriva radicalilor liberi înainte ca aceștia să poată provoacă daune prin stresul oxidativ. De asemenea, poate recicla Vitamina C oxidată pentru a-i restabili activitatea.

Are abilitatea de a se lega selectiv de colagen și elastină, protejând aceste proteine împotriva degradării și ajută la hrănirea pielii din interior spre exterior. Nu conține coloranți artificiali. Culoare roșie a formulei este dată de conținutul ridicat de procianidină din Pycnogenol®. Procianidina este cunoscută pentru extraordinara sa putere antioxidantă, aceasta fiind de 20 de ori mai mare decât cea a Vitaminei C și de 50 de ori mai mare decât a Vitaminei E.

Mod de folosire:

Aplicați singur sau după serumurile pe bază de apă, dar înainte de uleiuri sau creme cu formula grasă. Alternativ, puteți mixa cu alte tratamente pentru a le îmbunătăți capacitatea antioxidantă. După aplicare, spălați-vă pe mâini și evitați contactul dintre produs și țesăturile de culoare deschisă deoarece le poate pata.

Ingrediente:

Propanediol, Pinus Pinaster Bark Extract. Nu conține: apă, alcool, ulei, silicon, gluten, nuci/alune sau alte derivate. Produs vegan. Nu a fost testat pe animale.

Precauții:

Pentru uz extern. Dacă apar iritații, întrerupeți utilizarea și consultați medicul. Utilizați produsul conform instrucțiunilor și numai pe pielea fără leziuni. Este recomandat să efectuați un test alergologic cutanat.

Prezentare:

15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review