Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR

  • -10%
Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/CREME-HIDRATARE - SVR
SVR
P548491741

Cu o concentratie ridicata de vitamina C optimizata, reincarca pielea si reduce semnele de oboseala.

Se incarca ofertele...

Descriere Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR

Cu 20 % vitamina C optimizată pentru o piele luminoasă! Acest ser cu o concentrație foarte ridicată de vitamina C optimizată reîncarcă pielea pentru a dezvălui imediat un ten luminos și reduce semnele de oboseală. 

Cum functioneaza Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR:

Vitamina C este un ingredient clasic minunat, dar care nu este atât de ușor de formulat! În starea sa pură, este instabilă în timp – cu alte cuvinte, își pierde proprietățile și eficacitatea. Puteți observa acest lucru, deoarece devine maronie.

Deci, cum poate fi maximizată eficacitatea sa? SVR a selectat o formă optimizată. 20 % din această formă optimizată este echivalentă cu 17 % vitamina C pură.

Structura sa este similară cu vitamina C și oferă aceleași proprietăți ca vitamina C pură, dar își menține stabilitatea și eficacitatea în timp.

Rezultatul?

Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR „reîncarcă bateriile” pielii pentru un boost eficient. Mai mult, produsul poate fi păstrat timp de 9 luni de la deschidere. 

Non-comedogen.

Testat sub control dermatologic, 50 % dintre subiecți având piele sensibilă.

Eficacitate dovedită pe pielea sensibilă din jurul ochilor:

După o aplicare : +75%(1) piele tonifiată

După 7 zile:

+17% luminozitate a tenului(2)

+18% uniformitate a tenului(4)

După 28 de zile:

90% au spus că pielea obosită este revigorată(3)

97% au spus că pielea ternă este energizată(3)

(1) Evaluare Dermatologică Pe 30 De Subiecți Imediat După O Aplicare. (2) Evaluare Dermatologică Pe 30 De Subiecți, Timp De 7 Zile, Cu Două Aplicări Pe Zi (3) Autoevaluare – 32 De Femei – 28 De Zile – Două Aplicări Pe Zi. (4) Autoevaluare Pe 30 De Subiecți, Timp De 7 Zile, Cu Două Aplicări Pe Zi

Mod de utilizare Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR:

O rutină personalizată în câteva picături: aplicați produsul dimineața sau seara, înaintea cremei dvs. obișnuite sau amestecându-l direct cu crema.

Evitați conturul ochilor.

Ingrediente Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR:

Aqua/water/eau, 3-o-ethyl ascorbic acid, propylene glycol, alcohol denat., glycerin, propanediol, ethoxydiglycol, pentylene glycol, diglycerin, xylitylglucoside, algin, disodium phosphate, evodia rutaecarpa fruit extract, glyceryl polyacrylate, methyl diisopropyl propionamide, potassium phosphate, pullulan, serine, trehalose, anhydroxylitol, sodium hyaluronate, urea, xylitol, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, citric acid, hydroxyethylcellulose, sodium citrate, parfum (fragrance)

Prezentare Ser fata cu Vitamina C, Ampoule C, 30ml, SVR:

30 ml.Data ultimei actualizari: 2024-04-16 15:57:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.