Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave

Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave -  - CERAVE
Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave -  - CERAVE
Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave -  - CERAVE
Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave -  - CERAVE
CeraVe
P548491100

Pentru ten normal-uscat.

[...]

Descriere: Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave

Acidul hialuronic este un ingredient hidratant puternic, prezent in mod natural in interiorul pielii. Cu toate acestea, pentru a mentine nivelul optim de hidratare, pielea necesita o ingrijire constanta.

Proprietati Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave:

  • ajuta la mentinerea hidratarii pielii, uniformizand si oferind hidratare de pana la 24 de ore;
  • cu 3 ceramide esentiale, ce restabilesc si mentin bariera naturala de protectie a pielii, dar si datorita vitaminei B5 ce calmeaza pielea uscata, serul ofera pielii hidratarea de care are nevoie si chiar mai mult;
  • indiferent daca il folosesti de sine statator sau in rutina ta de ingrijire alaturi de alte produse hidratante, acest serum ofera hidratare, restabileste bariera protectoare a pielii si te ajuta sa te bucuri de o piele vizibil mai neteda si catifelata.

Mod de utilizare Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave:

Aplica uniform pe fata si pe gat in fiecare zi Serumul hidratant cu acid hialuronic CeraVe poate fi utilizat de sine statator sau aplicat impreuna cu o crema hidratanta.

Ingrediente Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave:

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CETEARETH-20, PETROLATUM , POTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, DIMETHICONE , BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, TOCOPHEROL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Precautii Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave:

Evita contactul direct cu ochii In cazul contactului cu ochii, clateste imediat cu apa din abundenta.

Prezentare Ser Acid Hialuronic ,30ml, Cerave:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2024-01-10 09:04:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review