Revuele No Problem Black Mask With Carbon * 80ml

Revuele No Problem Black Mask With Carbon * 80ml -  - REVUELE
Revuele
P459847541
Aceasta masca de fata cu carbune activ este destinata curatarii tenului si luptei impotriva acneei si punctelor negre. Datorita capacitatii ridicate de absorbtie, carbunele activ ajuta la curatarea tenului de [...]

Descriere: Revuele No Problem Black Mask With Carbon * 80ml

Aceasta masca de fata cu carbune activ este destinata curatarii tenului si luptei impotriva acneei si punctelor negre. Datorita capacitatii ridicate de absorbtie, carbunele activ ajuta la curatarea tenului de impuritati si toxine, elibereaza porii de excesul de sebum si murdarie si contribuie la indepartarea celulelor moarte. Zincul si ionii argintii au proprietati antibacteriene, care contribuie la reglarea glandelor sebacee, prevenind aparitia acneei si a punctelor negre. Utilizata regulat, pielea devine mai fina, fara imperfectiuni sau exces de sebum.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review