Revuele Black Mask Express Detox, 80ml

  • -10%
Revuele Black Mask Express Detox, 80ml -  - REVUELE
Revuele
P479851444

Secretul mastii negre – curatarea usoara si profunda a pielii. 

[...]

Descriere: Revuele Black Mask Express Detox, 80ml

Meritul produsului consta in actiunea rapida si eficienta. Proprietățile magice ale Carbonului Activat fac din masca un produs de curățare excelent. Microparticulele Carbonului Activat extrag impuritățile nocive acumulate, diverși poluanți și toxine ca un magnet. Ele regenerează activ celulele și reglează sebumul pielii. Carbonul Activat ajută la menținerea echilibrului de oxigen al pielii, îngustând porii și reducând acneea. Biolinul ajută la îmbunătățirea semnificativă a stării pielii și este sursa strălucirii naturale a pielii. Niacinamida netezește și revitalizează fața. Ca urmare a procedurii Black Express Mask, puteți obține un strat frumos, strălucitor, iar pielea este curată, proaspătă și elastică.

Mod de utilizare Revuele Black Mask Express Detox, 80ml:

Aplicați masca în strat gros pe pielea curățată și uscată a feței evitând zona din jurul ochilor. Distribuiți uniform și lăsați timp de 10 minute. Apoi clătiți bine cu apă. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână.

Ingrediente Revuele Black Mask Express Detox, 80ml;

Apă / Aqua, cărbune activat, vitamina B3 / niacinamidă, glicerina, dioxid de titan / CI 77891, mica, polisorbat-20, fenoxietanol, inulină, oligozaharidă alfa-glucan, acrilați/ polimeri încrucișați de alchil acrilat C10-30, trietanolam, aromă de guanolamină, / Parfum, EDTA disodic.



Data ultimei actualizari: 2023-12-04 12:00:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review