Just AHA Acids peeling, 30ml, Revox

Just AHA Acids peeling, 30ml, Revox -  - REVOX
Revox
Gama Just
P459828348
Proprietăți: - ajută la exfolierea suprafeței pielii pentru un ten mai suplu, neted, luminos, întărind straturile inferioare ale pielii astfel conferindu-i fermitate; - produsul va ajuta la diminuarea [...]

Descriere: Just AHA Acids peeling, 30ml, Revox

Proprietăți:

- ajută la exfolierea suprafeței pielii pentru un ten mai suplu, neted, luminos, întărind straturile inferioare ale pielii astfel conferindu-i fermitate;

- produsul va ajuta la diminuarea liniilor fine, petelor pigmentare, texturii neuniforme a tenului;

- se recomandă utilizarea produsului cu Just Argan Oil 100%, Just Blend Oil sau Just Vitamin C, ca parte a rutinei zilnice de îngrijire a tenului, pentru a proteja tenul și pentru a-l hidrata în profunzime.

Mod de utilizare:

Se aplică 4-5 picături seara pe tenul curat, prin masaj lejer. Se lăsă să actionze 10-15 minute și se clătește cu apă din abundență.

Precauții:

A nu se utiliza împreună cu alți acizi cu aceeași acțiune sau Vitamina A. A se Evita expunerea la soare; a se utiliza un produs cu factor de protecție ridicatpe parcursul zilei . Pot apărea reacții adverse (iritație, înroșiri ale tenului), dacă acest lucru se întâmplă, întrerupeți utilizarea produsului.

Se recomandă realizarea unui test de sensibilitate înaintea aplicării produsului: se aplică o cantitate mică de produs pe zona de interior a cotului. În cazul în care nu apar iritații în decurs de 24 de ore, se poate continua cu utilizarea produsului. A nu se aplica pe zona iritatat, inflamată, expusă la soare. În cazul în care apre senzația de arsură, discomfort apare, se întrerupe imediat utilizarea prosusului și se spală zona cu apă din abundență. A se evita contactul cu ochii.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review