Bio Rosehip Oil Pure, 30ml, Revox

Bio Rosehip Oil Pure, 30ml, Revox -  - REVOX
Revox
Gama Bio
P479849309
Uleiul din seminte de maces este extras din arbustul Rosa Canina. Ajuta la calmarea pielii, protejand-o de efectele daunatoare ale factorilor mediului extern. Uleiul este non- comedogenic, are o [...]

Descriere: Bio Rosehip Oil Pure, 30ml, Revox

Uleiul din seminte de maces este extras din arbustul Rosa Canina. Ajuta la calmarea pielii, protejand-o de efectele daunatoare ale factorilor mediului extern. Uleiul este non- comedogenic, are o textura usoara si se absoarbe rapid, ceea ce ajuta la echilibrarea productiei de sebum in piele. Uleiul de seminte de maces ajuta la reducerea aspectului cicatricilor si a hiperpigmentarii. De asemenea, ajuta la mentinerea hidratarii pielii, reduce mancarimea si senzatia de uscaciune, in timp ce ofera pielii o stralucire naturala. REVOX B77 ulei de macese BIO 100% se poate aplica direct pe piele.

Modalitate de utilizare:

Aplica 3-4 picaturi pe varfurile degetelor si maseaza usor pe fata, gat, corp si par.

Precautii:

Doar pentru uz extern. Opreste utilizarea in cazul aparitiei rosetei sau iritatiilor.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review