Ivatherm Pachet Aquafil Hydra contur ochi, 15ml+Aquafil Light, 30ml

Ivatherm Pachet Aquafil Hydra contur ochi, 15ml+Aquafil Light, 30ml -  - IVATHERM
Ivatherm
P459800023
Descriere: Hydra Light Crema 30 ml Crema intens hidratanta cu textura lejera pentru pielea sensibila, deshidratata, normala si/sau mixta. Contine cea mai noua generatie de activi hidratanti, cu efect [...]

Descriere: Ivatherm Pachet Aquafil Hydra contur ochi, 15ml+Aquafil Light, 30ml

Descriere:

Hydra Light Crema 30 ml

Crema intens hidratanta cu textura lejera pentru pielea sensibila, deshidratata, normala si/sau mixta. Contine cea mai noua generatie de activi hidratanti, cu efect de stimulare a hidratarii pielii din profunzime. Pielea isi recapata elasticitatea si aspectul catifelat, devine imediat supla, fina si elastica. Aquaphyline stimuleaza sinteza aquaporinelor, proteine cu rol in transportul apei la nivel celular.

Descoperirea aquaporinelor a fost recompensata cu Premiul Nobel si a revolutionat conceptul de hidratare a pielii. Complex Gel - crema contur ochi 15 ml Are textura ultra legera pentru ingrijirea complexa a zonei delicate din jurul ochilor.

Ajuta la reducerea semnificativa a cearcanelor si pungilor. Hidrateaza intens si profund din interior catre exterior. Intareste fibrele de suport ale pielii si creste rezistenta acesteia in fata factorilor de mediu. Netezeste, catifeleaza si reda luminozitatea pielii. Pentru toate tipurile de piele sensibila. Nu contine parabeni sau parfum.

Mod de administrare Hydra Light Crema 30 ml

Se aplica seara si dimineata pe pielea curatata si uscata. Constituie o excelenta baza de machiaj.


Complex Gel - crema contur ochi 15 ml

Aplicati de doua ori pe zi pe pielea delicata din jurul ochilor

Mod de prezentare:

Borcanel de sticla 30 ml + flacon 15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review