Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml

  • -10%
Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml -  - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P548491476

Pentru ten uscat si foarte uscat.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
ACHIZITIONEAZĂ UN PRODUS Fillerina Cleansing Collection SI PRIMESTI 1X TERMOS

Descriere: Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml

Proprietati Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml:

  • este o emulsie onctuoasă și hidratantă, potrivită pentru demachierea blândă și curățarea tenului uscat și foarte uscat, potrivită chiar și pentru tenul sensibil;
  • formulată cu ulei de avocado, ulei de argan, alantoină, pantenol și vitamina E curăță pielea de impurități, precum praful și particulele de poluare, transpirație și sebumul, oferind în același timp un confort imediat și lăsând pielea moale și hidratată;
  • aceasta conține 12 tipuri de molecule de acid hialuronic, oligoelemente și minerale, precum și complexul de protecție și refacere a microbiomului pielii. 

Mod de utilizare Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml:

Aplicați cantitatea necesară de produs pe față și masați cu mișcări circulare, inclusiv în zona ochilor, pentru a îndepărta rimelul și fardul de ochi. Se poate îndepărta cu o lavetă moale, cu un burete sau cu apă caldă. Potrivt și ca lapte demachiant, care se poate aplica cu ajutorul unui tampon din vată sau al unei dischete. Poate fi folosită dimineața și seara. Pentru o curățare profundă, completați rutina cu Loțiunea micelară blândă.

Ingrediente Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Oil, Parfum, Sorbitol, Phenoxyethanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Rosa Centifolia Water, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Allantoin, Panthenol, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Inulin, Maltodextrin, Propylene Glycol, Lactobacillus Ferment, Pentylene Glycol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Hyaluronic Acid, Sodium Chloride, Manganese Chloride, Ferric Chloride, Calcium Chloride, Zinc Chloride, Cupric Chloride, Magnesium Chloride.            

Precautii Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml:

Numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. A nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de lumină și căldură. În caz de contact cu zona ochilor, clătiți imediat cu apă din abundență.    

Prezentare Fillerina Cleansing Collection Crema de curatare, 150ml:

150 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-03-05 10:04:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review