Crema Hranitoare OceanSkin , 50ml, Sesderma

Crema Hranitoare OceanSkin , 50ml, Sesderma -  - SESDERMA
Sesderma
P479852655

Scufundati-va intr-un ocean de hidratare cu Oceanskin, prima linie Sesderma - cu ingrediente active marine exclusive si proprietati exceptionale pentru o hidratare exceptionala. 

[...]

Descriere: Crema Hranitoare OceanSkin , 50ml, Sesderma

Crema Hranitoare OceanSkin , 50ml, Sesderma se topeste in piele, lasand-o moale si elastica. imbunatateste si mentine hidratarea sa naturala datorita ingredientelor active precum spirulina, colagen marin, alge marine si extract de caviar.

Crema Hranitoare OceanSkin , 50ml, Sesderma este indicata pentru ingrijirea pielii uscate sau reactive, precum si a pielii mature, pentru a contracara efectele imbatranirii pielii. Datorita nanotehnologiei, suntem capabili sa incapsulam ingredientele active in lipozomi care le maximizeaza eficacitatea si garanteaza o penetrare mai mare in piele. Recomandari de utilizare Crema Hranitoare OceanSkin , 50ml, Sesderma:

Se aplica pe fata printr-un masaj usor cu varfurile degetelor pana cand este absorbita complet.

Prezentare Crema Hranitoare OceanSkin , 50ml, Sesderma:

50ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review