Crema Hidratanta pentru fata C-Vit, 50 ml, Sesderma

Crema Hidratanta pentru fata C-Vit, 50 ml, Sesderma -  - SESDERMA
Sesderma
P479852657

Un cocktail antioxidant puternic cu vitamina C de ultima generatie incapsulat in lipozomi cu un nivel inalt de penetrare a pielii. Actiune antioxidanta (capturarea radicalilor liberi), iluminatoare si antiaging (sinteza crescuta de colagen).

[...]

Descriere: Crema Hidratanta pentru fata C-Vit, 50 ml, Sesderma

Un cocktail antioxidant puternic cu vitamina C de ultima generatie incapsulat in lipozomi cu un nivel inalt de penetrare a pielii. Actiune antioxidanta (capturarea radicalilor liberi), iluminatoare si antiaging (sinteza crescuta de colagen). In plus, formula C-VIT contine o serie de antioxidanti (extract de Gingko biloba, quercetina si pterostilben) care au rolul de a neutraliza orice deteriorare celulara cauzata de radicalii liberi. Fiecare antioxidant actioneaza asupra unei anumite zone a celulei, pentru a asigura o protectie completa. Incapsularea tuturor ingredientelor active in microsfere lipidice asigura penetrarea, viteza si eficienta crescute ale formulei si permite fiecarui ingredient sa ajunga la locul tinta.
Indicata in prevenire si tratare afotoimbatranirii cutanate. Produs recomandat in special pentru tenul uscat.

Mod de utilizare:
Curatati si tonifiati tenul. Aplicati crema hidratanta dimineata si/sau seara.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review