Crema hidratanta de zi cu SPF 30 Redness Control PRO, 50 ml, Cetaphil

Crema hidratanta de zi cu SPF 30 Redness Control PRO, 50 ml, Cetaphil -  - CETAPHIL
Cetaphil
P459821965

Cremă hidratantă de zi, special concepută pentru pielea predispusă la rozacee, fiind un produs hidratant cu nuanțe neutre, care neutralizează aspectul de roșeață, uniformizează nuanța pielii și reface bariera naturală a pielii, lăsând-o calmă și echilibrată.

[...]

Descriere: Crema hidratanta de zi cu SPF 30 Redness Control PRO, 50 ml, Cetaphil

Proprietati:

  • Cremă hidratantă de zi, special concepută pentru pielea predispusă la rozacee, fiind un produs hidratant cu nuanțe neutre, care neutralizează aspectul de roșeață, uniformizează nuanța pielii și reface bariera naturală a pielii, lăsând-o calmă și echilibrată;
  • Oferă protecție UV cu ajutorul filtrelor minerale neiritante;
  • Reduce vizibil eritemul persistent în doar trei zile;
  • Reface bariera cutanată a pielii predispuse la rozacee, timp de până la 24 de ore;
  • Formula nuanțatoare ascunde imediat aspectul de roșeață și uniformizează nuanța tenului.

Ingrediente:
Apă, dimeticonă, dioxid de titan [nano], caprilil meticonă, oxid de zinc [nano], cetildigliceril tris (trimetilsiloxi) sililetil dimeticona, glicerină, c12-15 benzoat de alchil, izohexadecan, dicaprilil carbonat, silice, alantoină, alcool benzilic, cafeină, glicirizat de dipotasiu, etilhexilglicerină, lecitină hidrogenată, sulfat de magneziu, metilpropandiol, tocoferol, trietoxi caprilil silan, trisiloxan, ci 77288, ci 77491, ci 77492, ci 77499. (fil.1377.00).

Mod de utilizare:
Se aplică pe față în fiecare dimineață, cu 15 minute înainte de expunerea la soare, după curățarea în prealabil a tenului.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-11-30 13:38:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review