Bioderma Sensibio Legere+ Sensibio Contur de ochi (cadou)

Bioderma Sensibio Legere+ Sensibio Contur de ochi (cadou) -  - BIODERMA
Bioderma
P459791367
Sensibio Legere este o crema tratament cu efect hidratant si calmant, care intareste biologic rezistenta pielii si creste pragul de toleranta al pielii sensibile si intolerante. O noua descoperire biologica [...]

Descriere: Bioderma Sensibio Legere+ Sensibio Contur de ochi (cadou)

Sensibio Legere este o crema tratament cu efect hidratant si calmant, care intareste biologic rezistenta pielii si creste pragul de toleranta al pielii sensibile si intolerante.

O noua descoperire biologica pentru pielea sensibila, brevetul Toleridine™, amplificat de complexul natural brevetat DAF (Formula dermatologica avansata), inhiba productia de molecule pro-inflamatorii si, astfel, face pielea mai putin reactiva. Acidul gliciretinic (Glycyrrhetinic acid) calmeaza instantaneu senzatia de "caldura" si de piele care „tine” si asigura un confort imediat.

Formulat cu ingrediente active, care au fost selectate riguros pe baza sigurantei lor, Sensibio Legere garanteaza toleranta optima.

Sensibio Contur ochi 15 ml

Gel contur ochi Sensibio Bioderma cu formula sa potrivita pielii sensibile, hipoalergica, care nu contine parfum sau conservanti.

Produsul are un grad ridicat de compatibilitate cu pielea, respectandu-i echilibrul. Hidrateaza si catifeleaza pielea din jurul ochilor, mentinand-o moale si fina. Lasa o senzatie de confort si de prospetime, detalii de care merita sa tii cont.

Textura de gel este usor de aplicat, nu incarca si reprezinta o baza buna de machiaj. Patrunde repede in piele si ofera rezultate bune pe termen scurt. Sensibio contur de ochi are totodata si o usoara actiune impotriva ridurilor datorata acidului hialuronic. Daca iti doresti o crema de ochi cu textura de gel, efect racoritor, senzatie de prospetime si confort la aplicare, cu o buna capacitate de hidratare si o toleranta buna cu pielea sensibila, crema pentru ochi Bioderma Sensibio merita testata. 

Sensibio Legere Crema 40 ml

Aplica Sensibio Legere pe fata si pe gat, dupa curatarea in prealabil cu Sensibio H2O sau Sensibio Lapte Demachiant.

Mod de prezentare:

Flacon 40 ml + flacon 15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review