Avene Crema Nutritiva Compensatoare, 50ml

Avene Crema Nutritiva Compensatoare, 50ml -  - AVENE
AVENE
W57943
Indicații: Produs de îngrijire cu formulă bogată în elemente nutritive și protectoare, pentru revitalizarea unei epiderme uscate. Combină ingredienți antioxidanți, anti-radicali liberi (vit.C E) cu [...]

Descriere: Avene Crema Nutritiva Compensatoare, 50ml

Indicații:

Produs de îngrijire cu formulă bogată în elemente nutritive și protectoare, pentru revitalizarea unei epiderme uscate.

Combină ingredienți antioxidanți, anti-radicali liberi (vit.C E) cu un procent mare de apă termală Avene (60%) și cu lipide pentru refacerea filmului hidrolipidic protector.

Avene cremă nutritivă compensatoare este indicată pentru tenul sensibil, uscat și foarte uscat. Avene cremă nutritivă compensatoare are o consistență cremoasă îmbogățită cu anti-oxidanți, anti-radicali liberi, vitamine C și E și pre-tocoferili.

Toate acestea ajută la revitalizarea, nutriția profundă și protecția pielii.

Mod de administrare:

Se aplică dimineața și/sau seara pe față și gâtul perfect curate. Produs hipoalergenic, noncomedogen, testat dermatologic.

Prezentare:

40 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review