Serum Antirid Collagen, 30ml, Elmiplant

  • -10%
Serum Antirid Collagen, 30ml, Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
P459793171

Gama multiCollagen este imbogatita cu ingredientul antirid premiat COLLAGEN RESTORER, ce activeaza 3 tipuri de colagen natural pentru actiune atirid!

[...]

Descriere: Serum Antirid Collagen, 30ml, Elmiplant

Actiune Serum Antirid Collagen, 30ml, Elmiplant:

    COLLAGEN RESTORER*, ingredient premiat, peptida antirid eficienta ce stimuleaza sinteza a 6 elemente esentiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuri de COLAGEN (tipul I, III,IV), fibre esentiale de sustinere a pielii si ACID HIALURONIC. *COLLAGEN RESTORER este ingredient premiat al categoriei “25 de ani de inovatie” în cadrul premiilor IN-COSMETICS

    COLAGEN NATURAL ACTIV

    ACID HIALURONIC CU GREUTATE MOLECULARA MICA

    H2O INTENSE

Rezultate demonstrate clinic Serum Antirid Collagen, 30ml, Elmiplant:

Imediat dupa utilizare pielea se simte mai neteda si eficient hidratata**

Dupa 6 zile de utilizare lungimea ridurilor este redusa cu pâna la 24%**

Dupa 4 saptamani de utilizare conturul fetei este vizibil remodelat: 85%, liniile fine sunt vizibil netezite: 85%**, pielea devine vizibil mai ferma, radianta si arata reîntinerita: 89%**

* Evaluare clinica instrumentala, obiectiva, sub control dermatologic, 10 femei, 35+ ani. ** Autoevaluare sub control dermatologic, 27 femei, 35-55 ani.

Utilizare Serum Antirid Collagen, 30ml, Elmiplant:

Aplicatti dimineata\a si seara 3-4 picaturi pe pielea curata de pe fatta, gat si decolteu, cu miscari circulare, evitand contactul cu ochii. Pentru a maximiza efectul, aplicatti inainte de utilizarea cremei pentru fatta.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review