Preparat Crema antirid cu acid hialuronic 50ml, Farmacia Dav

Preparat Crema antirid cu acid hialuronic 50ml, Farmacia Dav -  - FARMACIA DAV
Farmacia Dav
P459828205

Crema hidratanta antirid pentru față propusă de laboratorul nostru poate fi folosită pentru toate tipurile de ten matur.

[...]

Descriere: Preparat Crema antirid cu acid hialuronic 50ml, Farmacia Dav

Compozitie Preparat Crema antirid cu acid hialuronic 50ml, Farmacia Dav:

Vaselina, lanolina, cholesterol, butir cacao, cetil palmitat, acid hialuronic, vitamina A, vitamina E, ulei de lavanda.

Descriere Preparat Crema antirid cu acid hialuronic 50ml, Farmacia Dav:

  • Crema hidratanta antirid pentru față propusă de laboratorul nostru poate fi folosită pentru toate tipurile de ten matur. Aceasta revitalizează celulele pielii, protejând-o de trecerea timpului, precum și de influențele negative ale mediului înconjurător. Mărește consistența și densitatea pielii, oferind în același timp o hidratare profundă și de durată, elasticitate și un aspect mai tânăr.
  • Acidul hialuronic are capacitatea de a reține apa în piele mai mare decât oricare alt ingredient natural sau polimer sintetic. 
  • Această caracteristică este importantă mai ales când vine vorba de lupta împotriva îmbătrânirii, întrucât hidratarea este cheia unui aspect tânăr al pielii.
  • Vitamina A controlează nivelul de sebum produs, reducând astfel inflamațiile de la nivelul pielii, stimulează și producția de colagen, este un antioxidant foarte eficient și luptă împotriva radicalilor liberi, hidratează și catifelează pielea.
  • Vitamina E nu numai că hidratează pielea, însă luptă și împotriva radicalilor liberi, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a pielii și, implicit, reducerea ridurilor.
  • Uleiul de lavandă este conceput pentru toate tipurile de piele, cu efect regenerator, calmant, tonic și relaxant. Este un bun regenerant natural pentru piele, având un puternic efect anti-îmbătrânire. 

Mod de utilizare Preparat Crema antirid cu acid hialuronic 50ml, Farmacia Dav:

Crema se aplica dimineata si seara dupa demachiere.

Prezentare Preparat Crema antirid cu acid hialuronic 50ml, Farmacia Dav:

Cutie 50g.



Data ultimei actualizari: 2024-02-16 10:57:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review