Deodorant Antiperspirant Fresh 37380, Gerovital H3, 40ml

  • -10%
Deodorant Antiperspirant Fresh 37380, Gerovital H3, 40ml -  - GEROVITAL
Gerovital
P548489619

Fara urme albe pe haine.

Descriere Deodorant Antiperspirant Fresh 37380, Gerovital H3, 40ml

Protecţie eficientă 24 H.

Fără urme albe pe haine

Prospeţime naturală

Parfum floral-fructat

0% Alcool

Deodorant Antiperspirant Fresh 37380, Gerovital H3, 40ml are o formulare blândă, de tip emulsie, care respectă pielea delicată a axilelor, oferind o protecție de lungă durată împotriva mirosurilor neplăcute ale transpirației.

Parfumul său floral fructat, proaspăt, delicat, oferă o senzație de prospețime naturală pe durata întregii zile.

Aromele acestui deodorant s-au obținut combinând dulceața și prospețimea piersicii, coacăzei negre, fructului pasiunii și fructelor roșii coapte cu o cascadă de flori albe ce includ: mușcate, iasomie sălbatică, Ylang-ylang și trandafiri, încălzit într-o bază de vanilie, lemn de santal și mus.

Eficiența deodorizantă crescută este asigurată printr-un mecanism complex în care sunt asociate acțiunile a trei ingredienți activi: săruri de aluminiu, citrofol și vitamina E.

Mod utilizare Deodorant Antiperspirant Fresh 37380, Gerovital H3, 40ml:

Agitați înainte de utilizare. Pulverizaţi de la o distanţă de 15 cm direct pe piele!

Pericol. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este ȋncălzit. A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise sau suprafeţe încinse. – Fumatul interzis.

Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau a unei alte surse de aprindere. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar şi după utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se proteja de lumina solară. Nu expuneţi la temperaturi care depăşesc 50°C.

Ingrediente Deodorant Antiperspirant Fresh 37380, Gerovital H3, 40ml

Ingredientele active și rolul lor

Sărurile de aluminiu - reglează procesul transpirației în zona axilară prin formarea unor hidroxi-geluri care blochează parțial canalele sudoripare

Citrofolul® - un ingredient organic, care inhibă descompunerea enzimatică a componentelor nemirositoare ale transpirației, fără distrugerea bacteriei implicate în proces

Vitamina E - cu acțiune antioxidantă care împiedică procesele de autooxidare ale compușilor nesaturați ai transpirației

Listă ingrediente Deodorant Antiperspirant Fresh 37380, Gerovital H3, 40ml:

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum , Octydodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-10 Diisostearate, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Triethyl Citrate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohene Carboxaldehyde.

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.



Data ultimei actualizari: 2024-02-27 12:43:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.