Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar

Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar -  - ISOMAR
ISOMAR
P548490379

Destinat exclusiv adultilor in caz de raceli, sinuzite si rinite alergice.

[...]

Descriere: Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar

Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar este o soluție hipertonică pe bază de apă de mare pură, special conceput pentru o acțiune decongestionantă naturală eficientă la nivelul mucoasei nazale. Apa de mare hipertonică eliberează nasul de excesul de mucus prin osmoză, nu creează dependență și nu deteriorează mucoasa.

Cu ajutorul aplicatorului cu jet puternic puteți curăța cavitățile nazale în mod dinamic, dispozitivul fiind potrivit în mod special în cazul răcelilor, sinuzitelor și alergiilor însoțite de mucozități dense și abundente.

INDICAȚII Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar:

Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar este indicat în următoarele cazuri: pentru fluidizarea și îmbunătățirea drenajului mucusului nazal și reducerea edemului la nivelul căilor respiratorii superioare; pentru decongestionarea căilor nazale de mucusul stagnant în caz de răceală și rinită alergică; pentru atenuarea simptomelor la pacienții care suferă de sinuzită și rinosinuzită; pentru curățarea temeinică a cavităților nazale prin îndepărtarea prafului și a smogului.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar:

țineți capul deasupra unei chiuvete, aplecat într-o parte. Introduceți cu grijă aplicatorul într-o nară și apăsați ferm aplicatorul. Lăsați soluția să acționeze câteva secunde, apoi aplecați capul în direcția opusă și aplicați în cealaltă nară. Suflați nasul cu blândețe. Spălați aplicatorul după fiecare utilizare cu apă fierbinte și lăsați-l să se usuce. Aplicați 1-2 jeturi per nară, la nevoie, de maximum 3 ori pe zi. Nu depășiți doza recomandată. Se recomandă a nu se depăși două săptămâni consecutive de tratament. În cazul rinitei deosebit de persistente, puteți continua pentru încă 2 săptămâni cu ISOMAR® Spray nazal și auricular pentru igiena zilnică. Dacă problema persistă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau unui specialist.

COMPOZIȚIE Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar:

Apă de mare hipertonică (concentrația naturală de sare din apa de mare este de aproximativ 3%). Nu conține conservanți și coloranți.

CONTRAINDICAȚII Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar:

Nu utilizați Spray nazal decongestionant cu Jet Forte, 200ml, Isomar la copii. A nu se utiliza în caz de sângerări nazale.

AVERTISMENTE: Recipient sub presiune: poate exploda dacă este supus căldurii excesive. A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise sau alte surse de aprindere. Nu fumați. Nu perforați produsul și nu îi dați foc, nici după folosirea acestuia. Protejați de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50°C. Nu utilizați în același timp cu alte tratamente topice. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Folosiți produsul numai în scopul pentru care a fost conceput. Produsul nu este recomandat persoanelor cu mucoasa nazală sensibilă și celor predispuse la epistaxis. Verificați integritatea produsului. Dacă starea produsului nu este bună, caracteristicile sale funcționale pot fi afectate. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe baza ambalajului și flaconului. A nu se utiliza dacă ambalajul este deteriorat.

A se păstra la o temperatură cuprinsă între 5°C și 25°C.

În anumite cazuri, produsul poate fi ușor iritant.

Dispozitiv medical.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review