Ser Fiziologic 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer Physio

P548491228
Ser Fiziologic 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer Physio - SOLUTII-NAZALE - TONIMER
Tonimer

Ser fiziologic.

[...]

Ser Fiziologic 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer Physio

Proprietati Solutie Izotonica Sterila Physio 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer:

Dispozitiv medical

Ser fiziologic pentru: 

  • igiena nazală prin instilare sau curățare (spălare) a nasului uscat sau congestionat 
  • ogiena oculară prin instilații, curățare sau spălare 
  • igiena auriculară 
  • curățarea rănilor 
  • inhalații în terapia cu aerosol

Mod de utilizare Solutie Izotonica Sterila Physio 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer:

Pentru igiena nazală și oculară:

Produsul se poate utiliza zilnic pentru igiena nazală și oculară, de 1 pănă la 6 spălări pe zi, în funcție de necesități.

Pentru igiena nazală: 

Prin instilare sau curățare (spălare) a nasului uscat sau congestionat. Înclinați capul pe o parte. Introduceți cu atenție vârful flaconului în nară și apăsați ușor. Se repetă aplicarea pentru cealaltă nară. Aduceți capul în poziția verticală, pentru a permite mucusului să se scurgă, apoi îndepărtați excesul. Nu vă suflați nasul puternic, timp de 10 minute după administrare. La sugari instilați soluția utilizând o presiune minimă, pentru a evita riscul de contaminare în urechea medie.

Pentru igiena oculară: 

Prin instilații, curățare sau spălare. Administrați câteva picături în fiecare ochi. Îndepărtați excesul cu ajutorul unor comprese sterile. Capătul flaconului nu trebuie să intre în contact cu suprafața ochiului. Dacă se utilizează și alte preparate pentru îngrijirea oculară, începeți cu TONIMER PHYSIO IZOTONIC, apoi așteptați 15 minute pentru a utiliza celălalt produs. Poate fi utilizat și în cazul în care purtați lentile de contact.

Pentru igiena auriculară: 

Prin clătire. Pentru o igienă auriculară adecvată, după utilizarea unei soluții de surfactant pentru urechi , utilizați produsul pentru a îndepărta sedimentele de cerumen solubilizate și clătiți canalul urechii externe. O singură monodoză poate fi utilizată pentru ambele urechi. Îndepărtați excesul de soluție cu ajutorul unei comprese.

Pentru curățarea rănilor: 

Clătiți rana utilizând toată soluția din monodoză. Îndepărtați doar excesul de lichid de pe pielea sănătoasă. Nu puneți flaconul monodoză în contact cu suprafața plăgii.

Pentru inhalații în terapia cu aerosol: 

Dacă soluția este utilizată ca solvent pentru inhalare în terapia cu aerosoli, consultați instrucțiunile menționate pe produsul care urmează să fie inhalat. Dacă soluția este utilizată singură, consultați instrucțiunile menționate pe dispozitivul pentru terapia cu aerosoli.

Ingredinte Solutie Izotonica Sterila Physio 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer:

Clorură de sodiu..0,9 g - Apă purificată... q.s. 100 ml - Fără conservanți

Precautii Solutie Izotonica Sterila Physio 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer:

Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări în cazul în care utilizați pentru prima dată produsul sau în caz de hipersensibilitate respiratorie.

Prezentare Solutie Izotonica Sterila Physio 0.9% 5ml, 20 monodoze, Tonimer:

20 monodoze x 5 mlData ultimei actualizari: 2024-04-10 15:50:10
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review