Sforsin spray antisforait, 20ml, Zdrovit

  • -4%
Sforsin spray antisforait, 20ml, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P459791042
Proprietăți: Sforsin este un spray de gât împotriva sforăitului. Ajută aerul să ajungă mai ușor la nazofaringe și la tractul respirator superior. Ingredientele produsului sigilează țesuturile [...]

Descriere: Sforsin spray antisforait, 20ml, Zdrovit

Proprietăți:

Sforsin este un spray de gât împotriva sforăitului. Ajută aerul să ajungă mai ușor la nazofaringe și la tractul respirator superior. Ingredientele produsului sigilează țesuturile moi care vibrează în partea din spate a gâtului, în timp ce se hidratează.

Pulverizatorul acoperă țesuturile moi ale gâtului, ajutând la reducerea sau eliminarea sunetului de sforăit. Ingrediente: Apă, glicerina, polisorbat 80, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, aromă de mentă, clorură de sodiu, hialuronat de sodiu, acid citric, hidroxietilceluloză.

Mod de administrare:

Aplicați regulat înainte de culcare. Nu înghițiți lichide timp de cel puțin 1 ora după aplicarea sprayului.

Păstrați produsul în poziție verticală și pulverizați apăsând de 3-4 ori pompa de dozare, încercând să acoperiți toată căptușeala gâtului. Odată ce o aplicați corect, veți simți prezența unui strat protector pe suprafața gâtului.

După prima utilizare, este posibil să nu existe efect vizibil.

Durata acțiunii Sforșin este de până la 8 ore, permițând un somn relaxat pe timp de noapte. Amintiți-vă că trebuie să aplicați în mod regulat spray-ul.

Prezentare:

20 ml



Data ultimei actualizari: 2021-10-26 13:16:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review