Nasic spray copii 10ml, Cassella Med

Nasic spray copii 10ml, Cassella Med -  - CASSELLA MED
Cassella Med
P41890

Pentru ameliorarea simptomelor de congestie nazala cauzata de rinita alergica, raceala și sinuzita.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere Nasic spray copii 10ml, Cassella Med

Indicatii Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

Nasic spray copii 10ml, Cassella Med este folosit pentru reducerea congestiei mucoasei nazale asociată rinitelor şi pentru a favoriza vindecarea pielii şi a leziunilor mucoaselor, pentru tratamentul rinitelor vasomotorii şi pentru tratamentul afectării respiraţiei nazale după intervenţii chirurgicale la nivel nazal.

Nasic spray copii 10ml, Cassella Med poate fi utilizat pentru copii cu vârsta între 2 şi 6 ani. 

Contraindicatii Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

Nu utilizaţi Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

- dacă sunteţi alergic la xilometazolină, dexpantenol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

Înainte să utilizaţi Nasic spray copii 10ml, Cassella Med, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Nasic spray copii 10ml, Cassella Med nu trebuie utilizat în timpul sarcinii deoarece nu există date suficiente privind administrarea de clorhidrat de xilometazolină la gravide.

Nasic spray copii 10ml, Cassella Med nu trebuie utilizat de mamele care alăptează deoarece nu se cunoaşte dacă clorhidratul de xilometazolină este excretat în laptele matern. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Dacă este utilizat conform prescripţiei medicale, Nasic spray copii 10ml, Cassella Med nu are influenţă asupra conducerii vehiculelor şi folosirii de utilaje. 

Mod de administrare Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doze Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

Dacă nu este altfel prescris de către medic, doza de Nasic spray copii 10ml, Cassella Med este de 1 puf în fiecare nară, de maxim 3 ori pe zi, ţinând flaconul în poziție verticală şi inhalând pe nas în timp ce acţionaţi spray-ul. 

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

- Substanţele active sunt: clorhidrat de xilometazolină şi dexpantenol. 100 ml soluţie conţin clorhidrat de xilometazolină 0,05 g şi dexpantenol 5 g.

Un puf de 0,1 ml soluţie (echivalentul a 0,1 g) conţine clorhidrat de xilometazolină 0,05 mg şi dexpantenol 5 mg. 

Prezentare Nasic spray copii 10ml, Cassella Med:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-27 16:04:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review