Eficaf-F, 30 capsule, Bio Vitality

Eficaf-F, 30 capsule, Bio Vitality -  - BIO VITALITY
BIO VITALITY
P459792903

EFICAF-F este o asociere complexă de extracte și pulberi din 18 plante, cu acțiune sinergică antiinflamatoare, antialergică și antiastmatiformă.

[...]

Descriere: Eficaf-F, 30 capsule, Bio Vitality

EFICAF-F este o asociere complexă de extracte și pulberi din 18 plante, cu acțiune sinergică antiinflamatoare, antialergică și antiastmatiformă. Sistemul imunitar poate avea o direcția greșită de producere a unei cantități crescute de anticorpi (IgE) la întâlnirea cu alergenii, eliberând histamină, mediator chimic răspunzător de reacțiile alergice. Ingredientele din formula produsului contribuie la echilibrarea răspunsului imunitar și protecția sistemului respirator.

Adjuvant pentru:
Ameliorarea simptomelor de respirație grea sau șuierătoare, tuse uscată (mai ales noaptea), senzație de apăsare pe piept sau respirație superficială specifice bronhospasmului, prin:

  • Relaxarea mușchilor netezi din pereții bronhiilor intrapulmonare și creșterea flexibilității acestora.
  • Ameliorarea inflamației mucoasei bronhice.
  • Fluidificarea secretiilor în exces, însoțită de expectoratie.
  • Ameliorarea și reducerea episoadelor de spasm respirator provocat de praf, mucegai, polen, fanerele animalelor, fungii prin scăderea nivelului imunoglobulinei IgE din sânge.
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar ca unic scut împotriva răcelii sau infecțiilor respiratorii ce pot declanșa sau înrăutății episodul astmatic nonalergic.

Ingrediente:
Extracte de Solanum Xanthocarpum, Inula racemosa, Glycyrrhiza glabra, Pistacia intergerrima, Ocimum sanctum, Terminalia belerica, Zingiber officinale, Terminalia chebula, Curcuma longa, Syzygium aromaticum, Adhatoda vasica, Myrica nagi, Mentha piperita, Piper nigrum, Cinnamomum zeylanicum, Piper longum, Cinnamomum camphora, pulbere de Ocimum sanctum, pulbere de Zingiber officinale, pulbere de Museovit bhasm, clorura de amoniu, biborat de sodiu.

Mod de administrare:
Începând cu vârsta de 6 ani, câte 2 până la 6 capsule pe zi înainte de masă sau la sfatul consultantului de specialitate. Pentru infecții cronice ale tractului respirator superior: câte 1 capsulă dimineață, timp de minim 2-3 luni.

Contraindicații:
Alergie la oricare dintre ingrediente.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-11-03 16:21:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review