Nicorette Clear 25mg/16h, 7 plasturi

P438800108
Nicorette Clear 25mg/16h, 7 plasturi - PENTRU-FUMATORI - JOHNSON & JOHNSON
O metodă zilnică de a învinge nevoia de a fuma. Cantități controlate de nicotină sunt absorbite prin piele în fluxul sanguin Nu vă afectează somnul Vă ajută să controlaț [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Nicorette Clear 25mg/16h, 7 plasturi

O metodă zilnică de a învinge nevoia de a fuma.

Cantități controlate de nicotină sunt absorbite prin piele în fluxul sanguin Nu vă afectează somnul Vă ajută să controlați nevoia de a fuma până la 16 ore

Disponibil în următoarele concentrații: Nicorette Clear 25 mg/16 h plasture transdermic Nicorette Clear 15 mg/16 h plasture transdermic Nicorette Clear 10 mg/16 h plasture transdermic

Renunţarea completă la fumat este obiectivul final. Nicorette Clear at trebui să fie utilizat, de preferat, împreună cu un program de sprijin comportamental.

Mod de utilizare:

Imediat după ce vă treziți, aplicați un plasture transdermic nou pe o porțiune de piele curată, uscată, fără păr de pe coapsă, braț, piept sau șold. Aplicați pe o porțiune de piele nouă în fiecare zi. După 2-3 zile, puteți aplica pe o porțiune pe care ați mai aplicat dacă nu există semne de iritație. Înainte să vă culcați, scoateți plasturele transdermic și aruncați-l în siguranță.

Pregătit să renunțați complet?

Folosiți un plasture transdermic pentru a controla nevoia de a fuma și simptomele de sevraj. Recomandăm să începeți cu concentrația cea mai mare și apoi să reduceți concentrația pe parcursul a 12 săptămâni.

Fumați peste 15 țigări pe zi? Folosiți această diagramă pentru a vă ghida:

Săptămânile 1 - 8: Folosiți plasturele transdermic de 25mg

Săptămânile 9 & 10: Folosiți plasturele transdermic de 15mg

Săptămânile 11 & 12: Folosiți plasturele transdermic de 10 mg

După 12 săptămâni: Nu mai folosiți plasturele transdermic


Fumați mai puțin de 15 țigări pe zi? Folosiți această diagramă pentru a vă ghida:

Săptămânile 1 - 8: Folosiți plasturele transdermic de 15mg

Săptămânile 9 - 12: Folosiți plasturele transdermic de 10mg

După 12 săptămâni: Nu mai folosiți plasturele transdermic

Contraindicații:

A nu se utiliza la persoane cu vârsta sub 18 ani şi nefumători. Pacienţii trebuie să renunţe complet la fumat în timpul tratamentului cu Nicorette Clear plasturi. Nu aplică plasturele transdermic în același loc al pielii două zile la rând. Nu folosi plasturele transdermic pe pielea inflamată sau ranită.

Prezentare:

7 plasturi



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review