Nicorette spray bucofaring, 1 mg

P438798044
Nicorette spray bucofaring, 1 mg - PENTRU-FUMATORI - CILAG GMBH INTERNATIONAL DIVISIN JOHNSON&JOHNSON CONSUMER

Nicorette Freshmint spray se foloseste pentru a va ajuta sa va lasati de fumat atunci cand doriti acest lucru. Acesta este un tip de tratament numit Terapie de Substitutie Nicotinica (

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Nicorette spray bucofaring, 1 mg

Nicorette Freshmint spray se foloseste pentru a va ajuta sa va lasati de fumat atunci cand doriti acest lucru. Acesta este un tip de tratament numit Terapie de Substitutie Nicotinica (TSN). Actioneaza asupra nevoii de a fuma in 60 de secunde. Pentru a imbunatati sansele de a va ajuta sa va lasati de fumat, ar trebui de asemenea sa solicitati consiliere si sprijin, daca acest lucru este posibil.

Nicorette Freshmint amelioreaza simptomele de sevraj nicotinic inclusiv nevoia de a fuma, simptome care apar atunci cand va lasati de fumat. Cand veti inceta brusc sa mai oferiti corpului nicotina din tutun, va veti confrunta cu tipuri diferite de sentimente neplacute numite simptome de sevraj.
Prin utilizarea Nicorette Freshmint puteti preveni sau reduce aceste sentimente neplacute si nevoia de fumat. Acest lucru se datoreaza faptului ca va furnizeza in continuare o cantitate mica de nicotina corpului dumneavoastra pentru o perioada scurta de timp. Nicorette Freshmint este mai putin daunator decat fumatul. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu contine gudron, monoxid de carbon sau alte toxine din fumul de tigara.
Compozitie:
Substanta activa este nicotina. O doza spray contine nicotina 1 mg. Contine etanol.
Mod de utilizare:
Folositi 1 sau 2 pulverizari in momentul in care ati fi fumat in mod normal o tigara sau daca apare nevoia de a fuma. Daca in urma unei singure pulverizari, nevoia de nicotina nu dispare in decurs de cateva minute, trebuie folosita o a doua pulverizare. Daca sunt necesare 2 pulverizari, dozele ulterioare pot fi administrate sub forma a 2 pulverizari consecutive. Majoritatea fumatorilor necesita in jur de 1-2 pulverizari la un interval intre 30 de minute si 1 ora.
De exemplu, daca fumati in medie in jur de 15 tigari pe zi, trebuie sa utilizati 1 sau 2 pulverizari de cel putin 15 ori pe parcursul zilei. Reduceti numarul de doze pe zi dupa 6 saptamani.
Doza maxima este de 2 pulverizari o data, 4 pulverizari pe ora si 64 de pulverizari pe zi.
Apasati butonul negru pana cand il puteti impinge usor inauntru. In timp ce apasati butonul, glisati in sus si continuati pana cand partea de sus a pulverizatorului se blocheaza. Inainte de a folosi prima data, amorsati pompa apasand cu fermitate partea de sus pana cand apare o pulverizare fina.
Daca nu folositi sprayul cateva zile, este posibil sa trebuiasca sa repetati aceasta etapa. Apasati cu fermitate partea de sus a pulverizatorului pentru a pulveriza in gura, evitand buzele. Pentru a evita ca spray-ul sa va ajunga in gat, nu inspirati in timpul pulverizarii. Pentru a obtine rezultate optime, asteptati cateva secunde inainte sa inghititi.
Nu inhalati sprayul, nu ar trebui sa pulverizati in gat. Pentru a inchide pulverizatorului, glisati butonul in jos pana cand poate fi impins cu usurinta in interior. Apoi, in timp ce impingeti, glisati in jos pentru a bloca.
Nicorette Freshmint nu trebuie utilizat de nefumatori. Nu consumati alimente sau bauturi in timpul administrarii spray-ului bucofaringian.
Luati intotdeauna Nicorette Freshmint asa cum este mentionat in prospect. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Persoanele sub 18 ani nu trebuie sa foloseasca Nicorette Freshmint, cu exceptia cazului in care le este prescris de catre un medic.
Contraindicatii:
Nu utilizati Nicorette Freshmint daca: ati suferit recent (in interval de 3 luni) un atac de cord sau un accident vascular cerebral; aveti dureri in piept (angina instabila) sau angina de repaus; aveti o afectiune a inimii care va afecteaza rata sau ritmul inimii; aveti tensiune arteriala crescuta care nu este controlata cu medicamente; ati avut vreodata reactii alergice care s-au manifestat prin umflarea buzelor, a fetei si a gatului (edem angioneurotic) sau eruptie pe piele cu mancarimi (urticarie).
Utilizarea TSN poate declansa uneori acest tip de reactie; aveti boli ale ficatului severe sau moderate; aveti boli ale rinichiului severe; aveti diabet; aveti glanda tiroida hiperactiva; aveti o tumora la nivelul glandei suprarenale (feocromocitom); aveti ulcer gastric; aveti esofagita.
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala.
Acest lucru are o importanta deosebita in special daca luati medicamente care contin: teofilina pentru a trata astmul tacrina pentru boala Alzheimer clozapina pentru schizofrenie, ropinirol in tratamentul bolii Parkinson.
Sarcina si alaptarea:
este foarte important sa renuntati la fumat in timpul sarcinii, deoarece fumatul poate conduce la o crestere insuficienta a copilului dumneavoastra. Acesta poate conduce, de asemenea, la nasteri premature sau la nasterea unui copil mort. Cel mai bine este daca puteti renunta la fumat, fara utilizarea medicamentelor care contin nicotina.
Daca nu puteti reusi acest lucru, Nicorette Freshmint trebuie utilizat numai dupa consultarea cu profesionistul din domeniul sanatatii care va urmareste sarcina, cu medicul dumneavoastra de familie sau cu un medic dintr-un centru specializat in asistarea persoanelor care doresc sa renunte la fumat.
Trebuie evitata utilizarea Nicorette Freshmint in timpul alaptarii deoarece nicotina ajunge in laptele matern si poate dauna copilului dumneavoastra. Daca medicul dumneavoastra v-a recomandat sa folositi Nicorette Freshmint, spray-ul trebuie utilizat numai dupa alaptare.
Forma de prezentare:
spray 13.2 ml (150 pulverizari)


Data ultimei actualizari: 2024-01-18 15:09:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review