Ceai Renal, 40 plicuri, Larix

Ceai Renal, 40 plicuri, Larix -  - LARIX
LARIX
P438798616
Mod de prezentare: Cutie continand 40 plicuri x 1.5 g. Compozitie: Pini turio (muguri de pin), Juniperus fructus (fructe de ienupar), Urticae herba (iarba de urzica), Agrimoniae herba (iarba [...]

Descriere: Ceai Renal, 40 plicuri, Larix

Mod de prezentare:
Cutie continand 40 plicuri x 1.5 g.
Compozitie:
Pini turio (muguri de pin), Juniperus fructus (fructe de ienupar), Urticae herba (iarba de urzica), Agrimoniae herba (iarba de turita mare), Foeniculi fructus (fructe de fenicul), Menthae folium (frunze de menta), Equiseti herba (iarba de coada calului), Chelidonii herba (iarba de rostopasca).
Indicatii:
Pentru afectiunile cailor urinare: inflamatii ale rinichilor sau vezicii urinare (cistite, impiedica formarea nisipului si pietrelor renale), dezinfectant al cailor urinare.
Contraindicatii:
Nu are.
Mod de administrare:
La 250 ml apa fierbinte se adauga un plic de ceai. Se lasa acoperit 15-20 minute, dupa care se filtreaza. Se beau 3 ceaiuri pe zi neindulcite cu 1 ora inaintea meselor principale. Tratamentul dureaza o luna.. 


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review