Ceai Patlagina, 50 g, Alevia

Ceai Patlagina, 50 g, Alevia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/CEAIURI/UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
P459791347
Proprietăți: Este recomandat pentru decongestionarea tractului respirator, normalizează secrețiile bronșice, este un bun emolient și reduce disconfortul care apare la nivelul pielii, prin favorizarea regenerării acesteia.
Se incarca ofertele...

Descriere Ceai Patlagina, 50 g, Alevia

Proprietăți:
Este recomandat pentru decongestionarea tractului respirator, normalizează secrețiile bronșice, este un bun emolient și reduce disconfortul care apare la nivelul pielii, prin favorizarea regenerării acesteia.
Produsul nu conține coloranți și conservanți.
Contribuie la:
Intern:
- normalizarea secrețiilor bronșice;
- decongestionarea tractului respirator;
- este emolient la nivelul cailor respiratorii;
- favorizarea eliminării lichidelor reținute în exces în corp;
- protejarea mucoasei gastrice;
- normalizarea secreției de suc gastric;
- încetinirea tranzitului intestinal.
Extern:
Menține sănătatea și reduce disconfortul care apare la:
- nivelul pielii, prin favorizarea regenerării acesteia;
- la nivelul venelor hemoroidale și mucoasei anale;
- la nivelul cavității bucale și faringelui;
- nivelul ochilor.
Ingrediente:
Patlagina (Plantago lanceolata) - frunze.

Mod de administrare:
Intern:
Pulberea - planta se macină cu o râșniță electrică. Se ia câte o linguriță cu pulbere de patru ori pe zi. Pulberea se ține sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute, după care se înghite cu apă.
Maceratul la rece - se prepară dintr-o lingură cu planta adăugată la 250 ml de apă (o cană), se menține timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.
- se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se menține timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.
Extern:
-pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac spălături sau badijonări locale cu maceratul său infuzia de plantă;
-pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale și mucoasei anale se fac spălături locale sau băi de șezut de 3-4 ori pe zi cu infuzia sau cu maceratul de plantă;
-pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul cavității bucale și faringelui se fac spălături bucale sau gargară cu macerat sau cu infuzie de plantă,
-pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul ochilor se aplică pe pleoape comprese cu macerat sau cu infuzie de plantă.
Prezentare:
50 g
Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.